VILLAGE CINEMAS THE MALL

- Μαρούσι -

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΝΕΑΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ VMAX

Περιγραφή Έργου

Εργοσδότης: VILLAGE CINEMAS THE MALL
Περιοχή: Μαρούσι
Διάρκεια Έργου: 30 ημέρες
Προϋπολογισμός Έργου: 50.000,00€
Έτος κατασκευής: 2017

Εργασίες

– Εγκατάσταση νέου ηχοσυστήματος Dolby Atmos
– Κατασκευή νέων ξύλινων επενδύσεων και εγκατάσταση κρυφού φωτισμού
– Τροποποίηση εξέδρας
– Τροποποίηση αεραγωγών κλιματισμού
– Αντικατάσταση πανιού οθόνης κινηματογραφικής αίθουσας με τις απαραίτητες τροποποιήσεις για την τοποθέτηση ειδικών ηχείων πίσω από την οθόνη
– Εγκατάσταση σκαλωσιάς σε όλη την επιφάνεια και όλο το ύψος των αιθουσών, με τα απαραίτητα προστατευτικά για την ασφαλή εργασία του προσωπικού σε μεγάλο ύψος.
– Κατασκευή ειδικών βάσεων subwoofer και τοποθέτησή τους
– Κατασκευή βάσης και ηλεκτρολογικές εργασίες για την τοποθέτηση του λογότυπου “SFERA”.

Φωτογραφίες Έργου